Mogelijkheden

Regel met ons de verplichte ziektekostenverzekering in Nederland

In Nederland is de ziektekostenverzekering verplicht vanaf het moment waarop de verzekeringsnemer BNS toegekend wordt. Met een Pools verzekering zijn we niet vrijgesteld van de verzekering op het Nederlandse grondgebied. Je moet zelf een verzekering bij de verzekeraar kopen. Als je in een groter bedrijf werkzaam bent, dan zorgt de werkgever soms zelf voor een collectieve verzekering tegen gunstigere voorwaarden.

Als je deze verplichting nalaat, dan wordt je geconfronteerd met een boete ten bedrage van de verzekeringspremie voor 4 tot en men 12 maanden. De boete is 130% van deze premie! Het wordt opgelegd vanaf de eerste dag van verschijning in de BSN-systemen. Waarom zal je jezelf aan dergelijke kosten blootstellen? Het is beter om gelijk contact met mij op te nemen en ik zal de verplichte verzekering voor je regelen. Ik zal je snel helpen het beste verzekeringsaanbod kiezen, die je van de veiligheid op het werk en daarbuiten zal voorzien. Los dit probleem nog vandaag op!

Financiele_ABC_Doradztwo_01

Uitvaartverzekering

Niet alle van ons denken naar voren. Vaak vergeten we over de uitvaartverzekering. We moeten eraan denken, dat de begrafeniskosten zeer hoog zijn en in geval van jouw overlijden kan de familie problemen hebben om ze te betalen. Het is goed om dergelijke risico’s op voorhand te vermijden dor een uitvaartverzekering te kopen. Je weet niet hoe je dat kunt doen? Neem contact met mij op en ik zal je helpen van een tiental degene van de aanbiedingen te kiezen, die het meest voordelig voor je zal zijn. Zet in op mijn ervaring, dat je zult toelaten om de toekomst veilig te stellen.

Motorrijtuigenverzekering – verzeker jouw voertuig en zorg voor de verhoogde verkeersveiligheid

Jij weet ook zelf wel hoe belangrijk de veiligheid op de weg is. In geval van een ongeval of botsing zal jouw motorrijtuigenverzekering alle kosten dekken en jezelf tegen hoge kosten beschermen. We verzekeren particuliere en zakelijke auto’s, scooters en motorfietsen. Neem contact met mij op en ik zal je helpen om de beste motorrijtuigenverzekering te kiezen. Geniet nu al van de veiligheid op de weg.

Optimalisatie van de advocatenkosten – er is geen noodzaak om te veel te betalen

Ik bied hulp bij de keuze van de juridische kosten en advocatenkosten. Het gebruik van de advocaatdiensten is gepaard met hoge kosten, dus kom bij mij voor een vrij consult en ik zal je helpen deze kosten te optimaliseren. Een passende en redelijke keuze van advocaatkosten zal je een hoop geld besparen, die je voor enig doel zult kunnen besteden.

Bijeenkomst met een financiële adviseur

Ik bied u een dienst met betrekking tot bijeenkomst met een financiële adviseur waarop we jouw behoeften zullen onderzoeken en voor jouw gezin zullen zorgen. Ik zal je helpen om de juiste verzekering op maat van jouw behoeften te kiezen. Mijn ervaring op gebied van financiën en de gegevensbank van de beste verzekeraars zal erin resulteren, dat je een op maat gemaakte verzekering zult winnen.

Maak al vandaag gebruik van de professionele hulp op gebied van verzekeringen in Nederland.