Over mijzelf

Beata foto

Beata Mijn naam is Beata en ik woon al meer dan 10 jaar in Nederland bij Rotterdam. Ik heb 8 jaar ervaring als een financieel adviseur en expert op gebied van investeringen, besparingen en verzekeringen op het grondgebied van Nederland. Al meer dan 8 jaar werk ik met successen samen met een erkende financiële adviseur op gebied van het regelen van hypothecaire leningen, fiscale regelingen en financiële advisering in de meest ruime zin van het woord.

Op basis van mijn eigen levenservaringen en het uitgebreide kennis van de Nederlandse realiteit heb ik beslist om een eigen website te maken. Het werd opgericht met het oog op mijn landgenoten die permanent of tijdelijk in Nederland wonen en werken, alsook op degenen die al naar Polen zijn teruggekeerd. Dankzij de informatie op mijn website en mijn aanbod zal het makkelijker voor je zijn om zich in het buitenland terug te vinden in de officiële, juridische en overige zaken.

Ik zal je helpen efficiënter en effectiever beheer over de financiën en het huishoudbudget te voeren, alle officiële formaliteiten regelen of een bij jouw behoeften passende investering te kiezen.

 

Het financieel beheer is een van de moeilijkste activiteiten die je niet in 1 dag kunt leren. Met behulp van mijn kennis en ervaring zult je leren om verstandig te investeren, op elektriciteiten te besparen en geld op genoegens die je zelf zult kiezen te sparen. Als we voor onze financiën beginnen te zorgen, zullen we middelen voor een betere toekomst besparen, bijvoorbeeld voor onze kinderen of de pensionering.

Ik ben een zorgvuldige, goed georganiseerde en verantwoordelijke persoon. Mijn werk is gebaseerd op de ervaring die ik zowel in mijn privé- als professionele leven heb opgedaan. Door mijn eigen website te maken wil ik zoveel mogelijk landgenoten bereiken die ik, onder vele anderen, kan helpen om het gezinsbudget te normaliseren. Ik zal mijn hulp bieden in elke kwestie met betrekking tot financiën en het leven in Nederland. Vertrouw me, verbeter jouw financiële draagkracht en zie de effecten slechts na een maand!

Bel mij!