Mogelijkheden

Wat te doen om een woning met de bemiddeling van een makelaar succesvol te aan- of verkopen? Hier is een korte gids over de vastgoedmarkt in Nederland.

Als je in Nederland woont, dan zal je zeker vroeger of later besluiten om een eigen woning te kopen, dat je zult voorzien van de veiligheid en warmte van de huiselijke haard. Als je op zoek naar een nieuwe woning of huis bent, ofwel een vastgoed wilt verkopen, is het waard om van de diensten van een makelaar gebruik te maken, die aan de transactie deel zal nemen. Waarom is het goed om de ver- of aankoop van een his aan de makelaar laten in plaats van alleen het transactieproces te regelen? Als je in Nederland werkt, heb je geen tijd om lange uren voor de computer te zitten advertenties te bekijken, vele ruimten te gaan kijken ofwel alleen al het papierwerk te doen, waarover je helemaal geen verstand hebt.

Een alternatief voor de eenzame strijd met de Nederlandse vastgoedmarkt is het inzetten van een van onze makelaren, die je professionele hulp in het complexe aan- en verkoopproces van het vastgoed in Nederland zal bieden.

De samenwerking met ons bedrijf garandeert je de hulp van een notaris, taxateurs, advocaten en belastingadviseurs, met wie we overeenkomsten hebben gesloten. Dit zal je tijd besparen die je zou besteden om te zoeken naar talloze mensen die je bij de aan- of verkoop van een huis zouden helpen. We garanderen professionele hulp in de voltooiing van een succesvolle transactie.

Met onze hulp hoef je geen zorgen te maken over de lening voor de aankoop van het vastgoed, omdat we klanten helpen bij het verkrijgen van leningen in de Nederlandse banken.

Verkoop jouw vastgoed met gebruik van onze ervaring en kennis van de Nederlandse vastgoedmarkt.

Kom naar ons en we zullen ervoor zorgen, dat jouw vastgoed perfect bereid is voor de verkoop en voor een effectieve promotie. Onze home staging is een combinatie van professionaliteit en de beste praktijken, die goede vruchten afwerpt!

 

We zullen voor je een professionele fotosessie maken, gedaan door een professionele fotograaf die foto’s zal maken die het verschijnsel van jouw huis of woning zal weergeven. Met onze passie voor fotografie zullen we jouw woning verkopen door 100% van haar voordelen voor te stellen.

We voeren een breed waaier reclameactiviteiten, als gevolg waarvan we jouw vastgoed sneller dan je denkt zullen verkopen. We weten heel goed, dat het tegenwoordig onmogelijk is om onroerende goederen zonder uitstekende reclame te verkopen.

Onze advisering en consultering zullen je helpen om de fijne kneepjes van de wet verklaren, die voor een niet-ingewijde moeilijk uit te leggen zijn. We zullen je helpen om het meest rendabele vastgoed te kiezen, informatie over de marktprijzen geven en de waarde van jouw vastgoed in overeenstemming met marktprijzen vaststellen. We zullen je op de hoogte over de voorgang van de verkoop houden omdat we steeds een oogje op houden. We blijven voortdurend in contact, dat is de reden waarom de samenwerking met ons een aangename ervaring is.

We bieden een veilige transactie en partnerschap. De door ons in rekening gebrachte bemiddelingskosten worden individueel met de klant onderhandeld.

Bel me op en koop of verkoop een vastgoed onder het toeziend oog van specialisten!

Bel me en kopen of verkopen van onroerend goed onder toezicht van specialisten!