Mogelijkheden

Budgetcoach – besparingen in het huishoudbudget zijn nog nooit zo eenvoudig geweest!

Als budgetcoach zal ik je helpen bij het effectief beheer van jouw huishoudbudget, wat in besparingen en een betere organisatie van het huisleven zal resulteren.

Ik bied het sorteren en organiseren van documenten betreffende de huishoudelijke administratie, waardoor jouw huis in orde komt en waarover je eerder allen maar kon dromen. De segregatie van de huishoudelijke documenten en kantoordocumenten zal je van een betere werk- en levensorganisatie voorzien, waarmee je de tijd van het hardnekkig zoeken naar specifieke stukken zult besparen. Voor slechts 60 euro zal jouw papierwerk beter georganiseerd worden dan ooit tevoren.

Verlaag het stroomverbruik en begin op energie te besparen

Betaal je te hoge elektriciteitsrekeningen? Wist je, dat je binnen een jaar door besparingen op elektriciteit geld voor een vakantie voor jouw familie kunt besparen en bijdragen aan de milieukundige herstelwerkzaamheden?

Bel me op en laat me jouw rekeningen verlagen, waardoor je tot 1500 euro per jaar kunt besparen! De prijs voor deze dienst wordt individueel bepaald tijdens de bijeenkomst. Het gesprek en de inleiding zijn uiteraard gratis.

Wil je milieuvriendelijker leven? Zet nog een stapje verder en laat je eigen huis een icoon van milieuvriendelijkheid worden. Ik zal je helpen de ecologische en energiebesparende technieken te kiezen, zoals de zonnepanelen, waarmee je van groene energiebronnen zult profiteren. Het is tijd, dat je naar de ecologische kant van het leven overloopt.

Wat belangrijk is, ik zal je helpen een laagrentende lening met rentesubsidie van de overheid regelen. Dankzij mijn kennis zal het misschien mogelijk zijn om jouw investering in zonne-energie door middel van een gesubsidieerde lening af te schrijven.

Bovendien bied ik hulp op gebied van consolidatieleningen en het afbouwen van schulden. Ik kan je helpen bij de verdeling van een schuld in termijnen of een aanvraag bij het stadhuis of een Sociale Bank indienen die je een bijstand zal helpen ontvangen. Het consult betreffende de financiële diensten is gratis, je betaald pas nadat de overeenkomst is gesloten.

Gebruik ook de schuldpreventie om dankzij mijn kennis niet in de schulden te vallen. Ik zal je leren goed over jouw budget te beschikken zodat de neiging om zich in de schulden te steken in een spaargewoonte omgezet wordt. Je betaalt maar een keer en kunt hierdoor duizenden euro’s besparen. Ik zal je leren te bezuinigen, zodat je zichzelf meer geluk kunt gunnen!

Bel mij!