Mogelijkheden

Kies de betrouwbare en tijdige boekhouding in Nederland, die je gemoedsrust zal schenken!

Wil je een bedrijf in Nederland openen, voer je een succesvolle onderneming en bent op zoek naar goede boekhoudingsdiensten, of wil je een aangifte voor terugbetaling van de belasting uit het buitenland indienen? Alleen bij ons zult je professionele boekhoudingsdiensten voor een redelijke prijs, zonder verborgen kosten en vergoedingen, ontvangen. Het belangrijkste is, je kunt met ons in het Pools, Nederlands, Italiaans en Engels praten, dus de samenwerking met ons is zonder grote talenkennis mogelijk. Dankzij de beheersing van verschillende talen zijn we voornemens onze activiteiten naar de buitenlandse markten uit te breiden zodat onze/jullie bedrijf kan ontwikkelen.

Alle door ons verleende diensten zijn transparant, dat wil zeggen, je betaalt volgens de prijslijst en zult niet verrast worden door enige verborgen kosten, die vaak in boekhoudingsbedrijven in Nederland voorkomen.

Financiele_ABC_Ksiegowosc_01

Boekhouding voor bedrijven waarmee jouw bedrijf opleeft

Als je een bedrijf in Nederland opent of hulp nodig hebt op gebied van het doen van de boekhouding, neem contact met ons op en we zullen jouw bedrijf op een effectieve wijze voeren, zodat je rustig met de ontwikkeling ervan voort kunt gaan. We bieden professionele boekhoudingsdiensten, aangepast aan de behoeften van jouw bedrijf. We beschikken over een BECON-licentienummer, wat betekent, dat we over alle noodzakelijke bevoegdheden beschikken om boekhouding in Nederland te voeren. We werken in een ontspannen sfeer in onze kantoor, die een positief invloed op onze klanten heeft. Een grote troef van onze bedrijf is dat we gratis naar onze klanten toe komen, op elke tijdstip gedurende de dag en avond, evenals de professionele adviesverlening en tijdige afwikkelingen van de belasting. Dankzij deze waarden zal de samenwerking met ons een genoegen voor je zijn.

Doe een aanvraag met betrekking tot het voeren van boekhouding in Nederland.

Het voeren van boekhouding voor particulieren

Wil je terugbetaling van de belasting in Nederland ontvangen? Je weet niet hoe je nou verder moet gaan? Neem contact met ons op en we zullen al het papierwerk voor je doen zodat je snel de teruggave ontvangt. We bieden advisering op gebied van boekhouding en het arbeidsrecht, daarom als je naar mij komt, kan ik je een uitgebreide service van onschatbare waarde bieden.

Waarom wij?

De eerste bijeenkomst met mij en het consult is 100% gratis, dus je zult zelf beoordelen of mijn kennis en ervaring aan jouw verwachtingen voldoen. We beschikken over alle benodigde bevoegdheden om boekhouding in Nederland te voeren, o.a. BECON, wat voor jou een garantie van professionele service en deskundige advisering vormt. We houden rekening met alle kortingen voor bedrijven – de zelfstandigaftrek, startersaftrek en voeren activiteiten op gebied van verzekeringen voor bedrijven.

Bij ons zult je alles voor de vastgestelde prijs ontvangen, zonder verborgen kosten. Vergeet over onverwachte facturen uit hoofde van de samenwerking met de boekhouder. We hebben jarenlange ervaring in bijstand aan particuliere alsook zakelijke klanten op gebied van boekhouding. Nodig ons uit naar jouw kantoor, waar we rustig de samenwerkingsvoorwaarden zullen bespreken en geniet van de professionele boekhouding.

Maak gebruik van de boekhoudingsdiensten in Nederland en breng jouw bedrijf naar een groter speelveld!