Mogelijkheden

Ontwikkel een handelsnaam, het logo, een website en verhoog de waarde van jouw diensten of producten met ons

Je hebt pas een bedrijf in Nederland geopend of voert al jarenlang een succesvol bedrijf? Neem contact met ons op een bouw met ons het imago van jouw bedrijf of merk, die de waarde van jouw diensten zal verhogen zodat je meer zult verdienen. Alleen professionele grafische ontwerpen zullen jouw reputatie bevestigen en ervoor zorgen, dat de klanten meer voor jouw diensten zullen willen betalen. Vertrouw op reclamespecialisten die al honderden bedrijven hebben geholpen om naar een groter speelveld van e-business te komen.

Voor nieuwe bedrijven bieden we de “starter” pakket – d.w.z. het ontwikkelen van de handelsnaam, het logo, de website en reclame materialen. Onze copywriters zullen voor je reclameteksten schrijven en voor een effectieve communicatie zorgen, waarmee je voor de andere bedrijven in het Koninkrijk der Nederlanden zullen positioneren. Met de kennis van de specifieke kenmerken van de Nederlandse markt zullen we jouw effectieve grafische ontwerpen binnen, die goed voor de verkoop zullen zijn.

Effectieve reclamecampagnes – dat is een eenvoudige manier om de verkoop te verhogen

Als we al een website, het logo en de basisreclamematerialen voor je hebben ontwikkeld, dan zullen we overgaan tot activiteiten met het oog op het verhogen van de verkoop van jouw bedrijf. Op dit gebied bieden we verkoopcampagnes van Adwords, Adsense op websites, het positioneren van jouw website of onderhouden van een Fan Page op Facebook. We zullen een effectieve campagne voorbereiden, waarmee je de klikken in euro’s zult omzetten! Onze jarenlange ervaring zal voor je een garantie van succes zijn en snel in een hogere omzet vertalen. De activiteiten in de sociale media zijn aangepast aan de huidige trends en maken gebruik van alle geverifieerde instrumenten, waarmee je zullen toestaan om een zo groot mogelijk publiek te bereiken.

Verhoog de omzet of verbeter het imago samen met het Financiële Abc

Zie wat we nog meer kunnen doen voor je:

  • handelsnamen voor bedrijven
  • het logo, logo, bedrijfs-, merk- en productidentiteit
  • websites en landing pages
  • Adwords/Adsense campagnes en positionering van websites
  • Grafische ontwerpen
  • Activiteiten op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest of Google+
  • Facebook Ads campagnes
  • copywriting, d.w.z. het creëren van effectieve reclameteksten die goed voor de verkoop zijn!
Bel mij!