Welkom op de website van het Financiële Abc,
een bedrijf dat actief is op gebied van financiën, makelaardij in onroerende goederen, boekhouding, marketing, reclame of budgetcoaching in Nederland.

EEN GROEP VAN DESKUNDIGEN

Financiele ABC grupa ekspertów

Financiële Abc is een groep deskundigen met vele jaren ervaring in financiën, die gekenmerkt wordt niet alleen door haar met certificaten ondersteunde vakinhoudelijke voorbereiding, maar ook kennis van de specifieke kenmerken van de Nederlandse markt.

De oprichter van het Financiële Abc heeft ook alomvattende ervaring op zakelijk gebied in vele sectoren. Het Financiële Abc is een combinatie van deskundigheid, bekwaamheid, kennis van de Nederlandse markt en openheid voor mensen, waardoor we in staat zijn om vrij een individueel aanbod te kiezen die aangepast is aan de vereisten en mogelijkheden van de Klant.

Read More

JE HEBT HULP NODIG?

Als je net naar Nederland bent gekomen en hebt hulp nodig met betrekking tot de verplichte zorgverzekering of het huren van een woning of woon je al een paar jaar in Nederland en een woning met hypothecaire waarborg wilt kopen – neem contact met ons op! We zullen het beste, individuele en op maat gemaakte aanbod aan u voorstellen. Meer informatie over onze diensten vindt u in het menu – onder Diensten.

Read More

Verhuur van woningen in Nederland

U bent op zoek naar een comfortabele en attractieve woning of huis in Nederland? Als je zelf geen woning wilt zoeken neem contact met mij op en ik zal een ruimte vinden die aan uw personaliteit, vereisten en financiële mogelijkheden past.

Boekhouding in Nederland

Je bent voornemens een bedrijf in Nederland te beginnen, voert een succesvol bedrijf en bent op zoek naar goede diensten op het gebied van bedrijfsboekhouding ofwel terugbetaling van belasting over de werkzaamheden wilt aanvragen? Alleen bij ons zult u van professionele diensten op het gebied van bedrijfsboekhouding voor een redelijke prijs en zonder verborgen kosten of vergoedingen genieten.

Hypotheken in Nederland

De meeste Polen die in Nederland wonen, beslissen een woning te huren. De argumenten vóór deze oplossing is het gebrek aan langdurige verplichtingen ofwel de zorgen over onvoldoende kredietwaardigheid. Is het huren van een woning in Nederland daadwerkelijk de meer veilige en kosten effectievere keuze?

Laat je de vleugels samen met ons uitslaan! CONTACT

Stel je toekomst veilig – zet je in op hypothecaire kredieten in Nederland!

Helaas is het niet zo. Het huren van een woning in Nederland wordt geconfronteerd met hoge kosten, niet in overeenstemming met de woonomstandigheden. Niet alleen betalen we maandelijks te veel, maar bovendien betalen we het krediet van iemand anders af, zonder het oog op toekomstgerichte investeringen te houden. Bovendien kunnen we op elk moment uit de woning gezet worden, wat een negatieve invloed op ons welzijn zal hebben. Het is dus de moeite waard om van mijn advies en hulp gebruik te maken en een lening voor jouw droomhuis in Nederland te nemen!

Neem een lening terwijl je voor een uitzendonderneming werkzaam bent!

Het Financiële ABC – Om een lening in Nederland te nemen hoef je geen croesus te zijn. Het is voldoende om bij een uitzendonderneming tewerkgesteld te zijn en de beslissing van de bank betreffende onze lening kan positief wezen!

Met behulp van het Financiële ABC zal je het toppunt van jouw financiële mogelijkheden bereiken. We zullen de beste lening voor je regelen!

 POOLSE VERSIE

NEDERLANDSE VERSIE

Met behulp van het Financiële ABC zal je het toppunt van jouw financiële mogelijkheden bereiken. We zullen de beste lening voor je regelen!!